Gezocht: ondernemende manager voor hét curlingcentrum van Nederland

Voor de enige echte curlingbaan in Nederland zijn wij op zoek naar een Manager Curlingbaan Zoetermeer.

Curlingbaan Zoetermeer is een zelfstandige onderneming, gehuisvest in multifunctioneel sportcentrum Silverdome in Zoetermeer. Het is de thuishaven van zowel de nationale selecties als curlingclub PWA. Als manager ben je eindverantwoordelijk voor de complete bedrijfsvoering van de curlingbaan en leg je verantwoording af aan het bestuur van de Stichting Administratiekantoor Hogline BV (STAK). Wij bieden een aantrekkelijke zelfstandige functie in een sportieve omgeving waarin veel gelegenheid is om initiatieven te ontwikkelen en te ondernemen. Gelet op de openingstijden van de Curlingbaan (operationeel van augustus – april) verwachten wij van de aan te stellen manager flexibiliteit.


Verantwoordelijkheden:

1. Zorgen voor de succesvolle exploitatie van de Curlingbaan Zoetermeer door:

- Marketing, communicatie en sales (acquisitie arrangementen)

- Organiseren van curlingclinics en daarmee samenhangende (nieuwe) activiteiten en evenementen, zoals toernooien en kampen

- IJscoördinatie, waaronder onderhoud, opbouw en afbouw van de hal, het ijs en de materialen

- Relatiemanagement met bestaande partners als SilverDome, Nederlandse Curling Bond, curlingclubs, gemeente Zoetermeer, sponsors, andere externe belanghebbenden en nieuwe partners

- Organiseren van de dagelijkse werkzaamheden, waaronder administratie en personele bezetting

2. Ontwikkeling van Curlingbaan Zoetermeer tot hét centrum van de curlingsport in Nederland.


Profiel van de ideale kandidaat:

- Ervaring met het exploiteren van een (sport- of evenementen)accommodatie

- Affiniteit met sport, bij voorkeur curling c.q. ijssport

- Financieel inzicht

- Ondernemend

- Communicatief en sociaal vaardig

- Organisatorisch vermogen en planmatig ingesteld

- Proactief, flexibel, initiatiefrijk, klantgericht en representatief

- Affiniteit met automatisering

- Werk-/denkniveau: hbo.


Arbeidsvoorwaarden
:

Aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Na gebleken geschiktheid zal de aanstelling worden omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en marktconform met de CAO Sport als richtsnoer. Gelet op het seizoenskarakter van curling zal vakantie primair in de maanden mei of juni opgenomen moeten worden. Het aantal uren per week is gemiddeld minimaal 32 uur.

Sollicitatieprocedure en meer informatie:

Als je belangstelling hebt, stuur dan je motivatie en CV naar Wouter de Groot, bestuurslid STAK, e-mail: w.degroot@curling.nl o.v.v. ‘sollicitatie manager curlingbaan Zoetermeer’. Meer informatie over de vacature is ook te verkrijgen via 06-24757141. Meer informatie over de Curlingbaan Zoetermeer vind je op Curlingbaan Zoetermeer.