op donderdag 4 april 2019

In het Canadese Lethbridge hebben de Nederlandse curlers een gevoelige nederlaag tegen Duitsland moeten incasseren. Nederland leek op weg naar de zege, maar zoals zo vaak sloegen de Duitsers in extremis toe en wonnen met 7-6. Eerder op de dag wonnen de Nederlanders nog overtuigend van China met 10-5.

Nederland heeft woensdagavond China in de zevende WK-wedstrijd met klinkende cijfers verslagen. Een vroege en ruime voorsprong werd de hele wedstrijd gecontroleerd en dat resulteerde in 10-5 winst. Het is de derde winstpartij dit WK voor Nederland.

Het Open NK Curling op Natuurijs 2018 is bekroond met een Gouden Giraffe in de categorie PR & Mediawaarde! De Gouden Giraffe is dé event award die op een professionele manier een podium biedt aan de Live Communicatie & Eventmarketing branche. Na een pitch in het Jaarbeurs Beatrix Theater te Utrecht kwam het Open NK als beste naar voren.

op woensdag 3 april 2019

Het Noorse curlingteam heeft Nederland dinsdagavond in de zesde wedstrijd op het WK in Canada een 9-4 nederlaag bezorgd. Na een sterke start met steal van 1 punt op de eerste beurt van de Noren werd na een gelijke stand halverwege de wedstrijd in de tweede helft uit handen gegeven.

Op de dag dat het Nederlandse herenteam voor een daverende verrassing zorgde op het WK heren door Olympisch kampioen Amerika te verslaan werd in Zoetermeer het NK Doubles gehouden. Dit is een nieuwe olympische discipline. Team Bomas won de finale na een extra end en er moest zelfs gemeten worden wie er zou winnen.