op vrijdag 5 april 2019

Na tien wedstrijden op het WK moeten de Nederlandse curlingmannen hun grote droom laten varen. 6-4 verlies tegen Italië betekent dat de zesde plaats en een plek in de play-offs buiten bereik is. Conform de doelstelling van bondscoach Shari Leibbrandt staat de ploeg wel nog steeds achtste in het klassement.

op donderdag 4 april 2019

Nederland heeft op het WK curling in Canada met 7-4 verloren van Rusland en blijft daardoor achtste in het klassement. Vannacht speelt het team van bondscoach Shari Leibbrandt tegen Italië.

op donderdag 4 april 2019

In het Canadese Lethbridge hebben de Nederlandse curlers een gevoelige nederlaag tegen Duitsland moeten incasseren. Nederland leek op weg naar de zege, maar zoals zo vaak sloegen de Duitsers in extremis toe en wonnen met 7-6. Eerder op de dag wonnen de Nederlanders nog overtuigend van China met 10-5.

Nederland heeft woensdagavond China in de zevende WK-wedstrijd met klinkende cijfers verslagen. Een vroege en ruime voorsprong werd de hele wedstrijd gecontroleerd en dat resulteerde in 10-5 winst. Het is de derde winstpartij dit WK voor Nederland.

Het Open NK Curling op Natuurijs 2018 is bekroond met een Gouden Giraffe in de categorie PR & Mediawaarde! De Gouden Giraffe is dé event award die op een professionele manier een podium biedt aan de Live Communicatie & Eventmarketing branche. Na een pitch in het Jaarbeurs Beatrix Theater te Utrecht kwam het Open NK als beste naar voren.