Het Open NK Curling op natuurijs 2018 is genomineerd voor een Gouden Giraffe in de categorie PR & Mediawaarde! De Gouden Giraffe is dé event award die op een professionele manier een podium biedt aan de Live Communicatie & Eventmarketing branche.

Op 3 maart organiseerde Curlingclub PWA de eerste editie van het Open Zoetermeers Kampioenschap Shortcurling in de Silverdome. De club bestaat dit seizoen 40 jaar en wilde dit samen met de Zoetermeerders vieren. 18 teams gingen de strijd aan op de curlingbaan. Naast vele Zoetermeerse teams waren ook teams uit andere delen van het land op dit nieuwe toernooi afgekomen.

In de zoektocht naar nieuw talent verbreedt de Nederlandse Curling Bond (NCB) zijn blik naar Canada, het land waar curling een nationale sport is. Talentvolle en ambitieuze Nederlandse Canadezen met een Nederlands paspoort worden middels een campagne opgeroepen zich te melden, zodat de potentie voor topsportdisciplines in kaart kan worden gebracht.

Asito en Fonds Gehandicaptensport werken vanaf 1 januari 2019 samen om het rolstoelcurling verder te ontwikkelen. De curlingsport is in Nederland populairder dan ooit. Asito is als hoofdsponsor van de de Nederlandse Curling Bond sinds 2016 zeer nauw betrokken bij de popularisering van curling in Nederland. Rolstoelcurling staat sinds 2006 op het programma van de Paralympische Winterspelen. In Nederland is sport nog klein. De samenwerking tussen Asito en Fonds Gehandicaptensport heeft als doel om rolstoelcurling beter zichtbaar en bereikbaar te maken. En wie weet zal Nederland in de toekomst met een rolstoelcurlingteam deelnemen aan de Paralympische Spelen!

In de strijd om IT-ers halen bedrijven alles uit de kast. Team Rockstars IT gaat wel heel ver om haar IT-ers te plezieren: zij regelen tijdens valentijnsdag dates voor de vrijgezelle medewerkers.