Na dag 1 had Nederland een ruime voorsprong op zowel België als Luxemburg. De vraag is of Nederland dit vol zou kunnen houden aangezien de ene dag de andere dag niet is.

Zaterdag 28 september was het zover. De eerste Benelux Championship stond op het programma. Om 10.00 uur waren alle teams aanwezig in het Belgische Zemst om te starten met het toernooi. Na een welkomstwoord door het gastland België ging iedereen zich klaarmaken voor de eerste wedstrijden.

op dinsdag 24 september 2019

In het weekend van 28 en 29 september wordt voor de eerste keer in de geschiedenis van de curlingsport the Benelux Championship gespeeld. Het toernooi zal de komende jaren wisselend in de 3 landen gespeeld worden. Als eerste is België aan de beurt om het te organiseren. Op hun enige echte curlingbaan in Zemst zullen de 3 landen vanaf 10.30 uur strijden om de beker.

op maandag 13 mei 2019

Aan allen het verzoek om de cheque tussen 10 en 20 mei 2019 te delen via iullie social media kanalen en met daarbij in ieder geval de hashtags #spelersbedankt en #NLWint. Lees volledige bericht.

Stavanger in Noorwegen is van 20 tot en met 27 april het decor voor de wereldkampioenschappen in de Olympische discipline Mixed Doubles en voor het WK Senioren (50+). Bij de Mixed Doubles wordt Nederland vertegenwoordigd door vader en dochter Bob en Lisenka Bomas, onder begeleiding van bondscoach Shari Leibbrandt.