op woensdag 9 oktober 2019

We hebben zojuist een bericht gelezen dat er een Olympische winterspelen is voor recreanten. Dit wordt gehouden van 10 – 19 januari 2020 in Innsbruck. Ook curling doet hier aan mee. Wel moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Er zal voor curling zowel een 4v4 competitie gehouden worden als een Mixed Doubles competitie. Voor elke discipline gelden weer verschillende voorwaarden. De kosten bedragen € 180,- per persoon. Voor meer informatie ga naar de site www.innsbruck2020.com

Na dag 1 had Nederland een ruime voorsprong op zowel België als Luxemburg. De vraag is of Nederland dit vol zou kunnen houden aangezien de ene dag de andere dag niet is.

Zaterdag 28 september was het zover. De eerste Benelux Championship stond op het programma. Om 10.00 uur waren alle teams aanwezig in het Belgische Zemst om te starten met het toernooi. Na een welkomstwoord door het gastland België ging iedereen zich klaarmaken voor de eerste wedstrijden.

op dinsdag 24 september 2019

In het weekend van 28 en 29 september wordt voor de eerste keer in de geschiedenis van de curlingsport the Benelux Championship gespeeld. Het toernooi zal de komende jaren wisselend in de 3 landen gespeeld worden. Als eerste is België aan de beurt om het te organiseren. Op hun enige echte curlingbaan in Zemst zullen de 3 landen vanaf 10.30 uur strijden om de beker.

op maandag 13 mei 2019

Aan allen het verzoek om de cheque tussen 10 en 20 mei 2019 te delen via iullie social media kanalen en met daarbij in ieder geval de hashtags #spelersbedankt en #NLWint. Lees volledige bericht.