De Nederlandse curlingmannen werden maandagochtend bij het Europees Kampioenschap in Helsingborg geconfronteerd met een superieure titelverdediger. Schotland zegevierde met 9-3, waardoor Nederland blijft steken op een overwinning en drie verliespartijen.

op zondag 17 november 2019

Nederland is er zondag op het EK in Helsingborg niet in geslaagd om de Duitsers over de knie te leggen. Met een vroege score van drie punten creëerde Duitsland een beslissende voorsprong voor de 6-4 winst.

op zondag 17 november 2019

De Nederlandse curlingmannen hebben zaterdagavond op het EK Engeland verslagen met 8-5. Na de nederlaag tegen achtvoudig Europees kampioen Zwitserland in de openingswedstrijd op zaterdagochtend (9-4) staat Nederland gedeeld derde in het klassement.

De Nederlandse curlingmannen staan zaterdag 16 november in het Zweedse Helsingborg voor de derde keer op rij aan de start van het Europees Kampioenschap voor A-landen, waar het team mikt op de halve finale. Een plek bij de eerste zeven in het eindklassement garandeert sowieso deelname aan het WK in Glasgow. De komende twee wereldkampioe epalen welke landen zich rechtstreeks kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2022.

Vlak voor aanvang van het Europees Kampioenschap in Zweden heeft de Nederlandse Curling Bond (NCB) met BAUHAUS een nieuwe sponsor met internationale allure gepresenteerd voor het herenteam. Het bouwcentrum zal als partner van de curlingmannen fungeren naast hoofdsponsor Asito, dat het contract met de NCB voor vier jaar heeft verlengd.