In het weekend van 12 en 13 oktober stond het kwalificatietoernooi voor Nederland gepland wie zich zal plaatsen namens Nederland voor het WK-Kwalificatietoernooi. 2 Nederlandse teams streden om plaatsing voor het WK Kwalificatietoernooi dat vanaf 2 december gepland staat in Greenacres. De teams Bomas/Bomas streden tegen team Kalosci/de Boom.

Op zondag 3 november as. organiseert Curling Club PWA in de Silverdome het tweede Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling. Bij deze tweede editie gaan we een stapje verder dan bij het eerste kampioenschap: het voor curling kenmerkende vegen hoort er nu ook bij! Het evenement zal gehouden worden op de curlingbaan in de Silverdome van 10:00 – 15:00. Het toernooi is bedoeld om Nederlanders op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de mooie sport Curling, dus geen curlingervaring vereist!

op woensdag 9 oktober 2019

We hebben zojuist een bericht gelezen dat er een Olympische winterspelen is voor recreanten. Dit wordt gehouden van 10 – 19 januari 2020 in Innsbruck. Ook curling doet hier aan mee. Wel moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Er zal voor curling zowel een 4v4 competitie gehouden worden als een Mixed Doubles competitie. Voor elke discipline gelden weer verschillende voorwaarden. De kosten bedragen € 180,- per persoon. Voor meer informatie ga naar de site www.innsbruck2020.com

Na dag 1 had Nederland een ruime voorsprong op zowel België als Luxemburg. De vraag is of Nederland dit vol zou kunnen houden aangezien de ene dag de andere dag niet is.

Zaterdag 28 september was het zover. De eerste Benelux Championship stond op het programma. Om 10.00 uur waren alle teams aanwezig in het Belgische Zemst om te starten met het toernooi. Na een welkomstwoord door het gastland België ging iedereen zich klaarmaken voor de eerste wedstrijden.