Een klinkende overwinning van 12-4 op Rusland bij het Europees kampioenschap heeft de Nederlandse curlingploeg rechtstreekse kwalificatie voor het WK opgeleverd. Nederland gaat in maart in Glasgow voor de vierde keer op rij aan het wereldkampioenschap deelnemen.

op dinsdag 19 november 2019

De zesde wedstrijd van de Nederlandse curlingploeg op het EK is geëindigd in een 7-6 overwinning op directe concurrent Denemarken. Net als de Denen staat Nederland nu op een totaal van twee winstpartijen en vier keer verlies.

Regerend wereldkampioen en thuisland Zweden heeft vanavond overtuigend het Nederlandse team verslagen op het EK in Helsingborg. Na zeven ends stond reeds de eindstand 10-3 op het scorebord.

De Nederlandse curlingmannen werden maandagochtend bij het Europees Kampioenschap in Helsingborg geconfronteerd met een superieure titelverdediger. Schotland zegevierde met 9-3, waardoor Nederland blijft steken op een overwinning en drie verliespartijen.

op zondag 17 november 2019

Nederland is er zondag op het EK in Helsingborg niet in geslaagd om de Duitsers over de knie te leggen. Met een vroege score van drie punten creëerde Duitsland een beslissende voorsprong voor de 6-4 winst.