op maandag 3 februari 2020

De Nederlandse curlingheren hebben het Aberdeen City Open gewonnen. Een afvaardiging uit de talentenpool behaalde een zeer verdienstelijke vierde plaats op het toernooi in Schotland.

Op zondag 26 januari stond een sterk deelnemersveld op het programma om te laten zien wie Nederlands kampioen op het onderdeel Doubles zou worden.

op dinsdag 28 januari 2020

Zaterdag 25 januari stond in het teken van het NK curling voor clubteams. 9 teams streden voor de nationale titel dat uiteindelijk gewonnen werd door team Kalocsai bestaande uit Alexander Magan, Lars de Boom, Vanessa Tonoli en Vera Kalocsai.

op dinsdag 28 januari 2020

Donderdag 23 januari was de primeur van de Dutch curling League in Tilburg. Voor het eerst werd er gestart met deze nieuwe individuele curlingcompetitie in Nederland.

In het weekend van 25 en 26 januari 2020 wordt er weer volop gecurld op de enige en echte curlingbaan van Nederland in Zoetermeer. Dit maal staat het in het teken van het Nederlands Kampioenschap. De deelnemers van de verenigingen uit Zoetermeer, Utrecht, Friesland en Tilburg strijden om de titel Nederlands kampioen curling.