In het Schotse Glasgow zijn de Nederlandse teams zeer overtuigend aan het EK begonnen. Vanmorgen om 10.00 uur beten de dames het spits af tegen Wit-Rusland en won het team van Skip Marianne Neeleman met 9-3. Na een stroeve start had Oranje vanaf het derde end de smaak te pakken en wist zij vervolgens vijf ends op rij te scoren. Waarna Wit-Rusland na het negende end de strijd staakte.

Het Nederlands heren curlingteam doet vanaf zaterdag mee in de B-groep op het EK Curling in Glasgow. In die groep strijden de zestien beste landen om de Europese titel. Maar voor het Nederlands heren curlingteam staat er in Schotland meer op het spel.

op donderdag 17 november 2016

Tijdens de Europese Kampioenschappen, die van 19 t/m 26 november 2016 in Glasgow worden gehouden, komt het Nederlands Damesteam in actie in de B-groep.

op woensdag 12 oktober 2016

Voor het eerst doet Nederland mee aan het WK mixed curling. Tot vorig jaar was het een Europees en geen wereldkampioenschap. In het Russische Kazan wordt Nederland vertegenwoordigd door Danny van den Berg, Valeriya Miksha, Willem van der Steeg en Jiska Kortekaas-Bun.

Rob Swan, een Canadese curling speler uit de provincie New Brunswick, gaat proberen een record te vestigen door in 11 dagen 13 curling wedstrijden te spelen in 10 verschillende landen. En hij komt ook naar Curling Club Tilburg. Een dag later staat Zoetermeer op het programma.