op woensdag 12 oktober 2016

Voor het eerst doet Nederland mee aan het WK mixed curling. Tot vorig jaar was het een Europees en geen wereldkampioenschap. In het Russische Kazan wordt Nederland vertegenwoordigd door Danny van den Berg, Valeriya Miksha, Willem van der Steeg en Jiska Kortekaas-Bun.

Rob Swan, een Canadese curling speler uit de provincie New Brunswick, gaat proberen een record te vestigen door in 11 dagen 13 curling wedstrijden te spelen in 10 verschillende landen. En hij komt ook naar Curling Club Tilburg. Een dag later staat Zoetermeer op het programma.

op zondag 25 september 2016

Het is met droefheid dat het bestuur van de Nederlandse Curling Bond kennis heeft genomen van het overlijden van Gerrit Jan Scholten.

op zondag 24 april 2016

De Nederlandse Curling Bond is op zoek naar een nieuwe penningmeester en een bestuurslid voor de portefeuille communicatie.

op woensdag 23 maart 2016

De Nederlandse Curling Bond zet in op een medaille tijdens de Olympische Winterspelen van Beijing in 2022. Dit moet haalbaar worden met de steun van Asito, de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlandse herenteam.