Het Nederlands heren curlingteam doet vanaf zaterdag mee in de B-groep op het EK Curling in Glasgow. In die groep strijden de zestien beste landen om de Europese titel. Maar voor het Nederlands heren curlingteam staat er in Schotland meer op het spel.

op donderdag 17 november 2016

Tijdens de Europese Kampioenschappen, die van 19 t/m 26 november 2016 in Glasgow worden gehouden, komt het Nederlands Damesteam in actie in de B-groep.

op woensdag 12 oktober 2016

Voor het eerst doet Nederland mee aan het WK mixed curling. Tot vorig jaar was het een Europees en geen wereldkampioenschap. In het Russische Kazan wordt Nederland vertegenwoordigd door Danny van den Berg, Valeriya Miksha, Willem van der Steeg en Jiska Kortekaas-Bun.

Rob Swan, een Canadese curling speler uit de provincie New Brunswick, gaat proberen een record te vestigen door in 11 dagen 13 curling wedstrijden te spelen in 10 verschillende landen. En hij komt ook naar Curling Club Tilburg. Een dag later staat Zoetermeer op het programma.

op zondag 25 september 2016

Het is met droefheid dat het bestuur van de Nederlandse Curling Bond kennis heeft genomen van het overlijden van Gerrit Jan Scholten.