op dinsdag 28 januari 2020

Zaterdag 25 januari stond in het teken van het NK curling voor clubteams. 9 teams streden voor de nationale titel dat uiteindelijk gewonnen werd door team Kalocsai bestaande uit Alexander Magan, Lars de Boom, Vanessa Tonoli en Vera Kalocsai.

op dinsdag 28 januari 2020

Donderdag 23 januari was de primeur van de Dutch curling League in Tilburg. Voor het eerst werd er gestart met deze nieuwe individuele curlingcompetitie in Nederland.

In het weekend van 25 en 26 januari 2020 wordt er weer volop gecurld op de enige en echte curlingbaan van Nederland in Zoetermeer. Dit maal staat het in het teken van het Nederlands Kampioenschap. De deelnemers van de verenigingen uit Zoetermeer, Utrecht, Friesland en Tilburg strijden om de titel Nederlands kampioen curling.

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert Curling Club Fryslân het Iepen Frysk Kampioenskip Kurling 2020, kortweg IFKK 2020. Het toernooi wordt vanaf 09:00-17:00 uur gespeeld in de 11Stedenhal te Leeuwarden. De 11Stedenhal is het startpunt van de iconische Elfstedentocht. De dag wordt hier ook afgesloten met een gezamenlijk diner. Het diner is voor spelers en begeleiders.

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari zullen de beste mixed doubles teams van Europa neerstrijken bij Curlingbaan Zoetermeer. 16 teams uit 8 landen zullen strijden om de prestigieuze Dutch Masters mixed doubles titel waaronder verschillende wereldkampioenen. Ook zullen 3 Nederlandse teams meestrijden en zich meten met de Europese top. Het toernooi is onderdeel van de World Curling Tour en behoort daarmee tot de meest prestigieuze toernooien ter wereld.