Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari zullen de beste mixed doubles teams van Europa neerstrijken bij Curlingbaan Zoetermeer. 16 teams uit 8 landen zullen strijden om de prestigieuze Dutch Masters mixed doubles titel waaronder verschillende wereldkampioenen. Ook zullen 3 Nederlandse teams meestrijden en zich meten met de Europese top. Het toernooi is onderdeel van de World Curling Tour en behoort daarmee tot de meest prestigieuze toernooien ter wereld.

op dinsdag 10 december 2019

De Nederlandse curlingmannen hebben op het prestigieuze Changan Ford International Curling Elite in China de tweede plaats behaald.

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 december wordt in Schotland het WK-kwalificatietoernooi Mixed Doubles gespeeld. Namens Nederland hebben zich hiervoor Bob Bomas en Lisenka Bomas geplaatst. Hun doelstelling is zich te plaatsen voor het WK Mixed Doubles later dit seizoen in Kelowna Canada.

op maandag 2 december 2019

De Nederlandse Curling Bond start vanaf januari 2020 een nieuwe curling competitie in Nederland voor curlers die aangesloten zitten bij de Nederlandse Curling Bond.
De wedstrijden zullen bij de verenigingen gespeeld worden en is op basis van individuele inschrijving. Per speeldag worden er 2 wedstrijden van 3 ends gespeeld en iedereen speelt elke keer met nieuwe teamgenoten.


In de afsluitende groepswedstrijd op het EK curling voor A-landen in Helsingborg dolf het Nederlandse team donderdagochtend met 5-4 het onderspit tegen Noorwegen, dat nog kans maakte op de halve finale. Daarmee eindigt Nederland net als vorig jaar op de achtste plaats en is het verzekerd van een startbewijs voor het wereldkampioenschap in Glasgow eind maart.