op maandag 13 april 2020

Op zaterdag 11 april kwam het treurige bericht dat Christian Leibbrandt is overleden. Christian heeft drie weken lang gestreden tegen het coronavirus, maar hij heeft die strijd niet mogen winnen.

op zondag 22 maart 2020

Iedereen in Nederland wordt door de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus geraakt, zo ook de sport. NOC*NSF geeft nadere uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen.

Om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen de Nederlandse Curling Bond en de bij de NCB aangesloten verenigingen de adviezen van de overheid en NOC*NSF en zijn alle curlingactiviteiten stilgelegd.

op dinsdag 25 februari 2020

Zaterdag 25 februari stond de tweede ronde van de Dutch Curling League op het programma. Ditmaal werd Utrecht aangedaan en stond iedereen om 9.00 uur klaar om aan de twee wedstrijden van elk 3 ends te beginnen.

Op zondag 9 februari zal namens de Nederlandse Curling Bond een afvaardiging van het rolstoelteam van Curling Club Friesland aanwezig zijn bij de KPN Schaatsvriendendag bij Flevonice in Biddinghuizen.