In het weekend van 25 en 26 januari 2020 wordt er weer volop gecurld op de enige en echte curlingbaan van Nederland in Zoetermeer. Dit maal staat het in het teken van het Nederlands Kampioenschap. De deelnemers van de verenigingen uit Zoetermeer, Utrecht, Friesland en Tilburg strijden om de titel Nederlands kampioen curling.

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert Curling Club Fryslân het Iepen Frysk Kampioenskip Kurling 2020, kortweg IFKK 2020. Het toernooi wordt vanaf 09:00-17:00 uur gespeeld in de 11Stedenhal te Leeuwarden. De 11Stedenhal is het startpunt van de iconische Elfstedentocht. De dag wordt hier ook afgesloten met een gezamenlijk diner. Het diner is voor spelers en begeleiders.

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari zullen de beste mixed doubles teams van Europa neerstrijken bij Curlingbaan Zoetermeer. 16 teams uit 8 landen zullen strijden om de prestigieuze Dutch Masters mixed doubles titel waaronder verschillende wereldkampioenen. Ook zullen 3 Nederlandse teams meestrijden en zich meten met de Europese top. Het toernooi is onderdeel van de World Curling Tour en behoort daarmee tot de meest prestigieuze toernooien ter wereld.

op dinsdag 10 december 2019

De Nederlandse curlingmannen hebben op het prestigieuze Changan Ford International Curling Elite in China de tweede plaats behaald.

Van maandag 2 tot en met zaterdag 7 december wordt in Schotland het WK-kwalificatietoernooi Mixed Doubles gespeeld. Namens Nederland hebben zich hiervoor Bob Bomas en Lisenka Bomas geplaatst. Hun doelstelling is zich te plaatsen voor het WK Mixed Doubles later dit seizoen in Kelowna Canada.