op maandag 6 maart 2017

Onlangs werd voor de clubleden van de NCB op de curlingbaan in Zoetermeer het NK Curling gehouden. Er waren 3 onderdelen waar deelnemers zich voor op konden geven.

De grote droom van de Nederlandse curlingmannen, plaatsing voor de Olympische Winterspelen in 2018, komt steeds dichterbij. Door de winst van de Europese titel in de B-Divisie heeft het Nederlandse curlingteam twee mogelijkheden zich voor PyeongChang 2018 te kwalificeren.

In het Tsjechische Pilsen worden van 5 t/m 10 december 2017 de laatste tickets voor de Olympische Spelen in PyeongChang (Zuid-Korea) verdeeld.

op vrijdag 3 maart 2017

In het Zwitserse Basel werd Canada in 2016 wereldkampioen. De Canadese mannen wonnen het goud, Denemarken het zilver en de Verenigde Staten hielden Japan van het brons af.

op donderdag 2 maart 2017

De grote droom van de Nederlandse curlingmannen, plaatsing voor de Olympische Winterspelen, komt steeds dichterbij. Door de winst van de Europese titel in de B-Divisie heeft het Nederlandse curlingteam twee mogelijkheden zich voor PyeonchChang 2018 te kwalificeren.