Het Nederlands herenteam heeft op het WK curling in Edmonton zijn eerste zege van het toernooi behaald. Tegen Rusland had Nederland de teugels strak in handen en een prachtige double take-out bracht een eindstand van 6-4 in Nederlands voordeel op het scorebord.

op woensdag 5 april 2017

Het Nederlands herenteam heeft op het WK curling in Edmonton niet voor een stunt kunnen zorgen tegen gastland Canada. Het team van Brad Gushue, de Olympisch kampioen van 2006, scoorde in het openingsend al direct drie punten en daar kon Nederland niet meer van terugkomen. Bij een stand van 8-3 gaf Nederland na het achtste end op.

Nederland heeft op het WK curling in Edmonton een heroïsche strijd geleverd tegen Zwitserland, maar werd daarvoor wederom niet beloond met een zege. Het kwam aan op de allerlaatste steen, maar daarmee stelden de Zwitsers een 9-6 overwinning veilig.

op woensdag 5 april 2017

Het Nederlandse herenteam speelde onbevangen tegen het ervaren Schotse team op het WK curling in Edmonton, maar kreeg geen loon naar werken. Nederland bleef strijden tot het eind, maar Schotland bleef bij de les en won de wedstrijd met 9-5.

op dinsdag 4 april 2017

Opnieuw een nederlaag voor het Nederlands herenteam op het WK curling in Edmonton, maar Nederland gaf zich niet zomaar gewonnen.