Nederland heeft op het WK curling in Edmonton een heroïsche strijd geleverd tegen Zwitserland, maar werd daarvoor wederom niet beloond met een zege. Het kwam aan op de allerlaatste steen, maar daarmee stelden de Zwitsers een 9-6 overwinning veilig.

op woensdag 5 april 2017

Het Nederlandse herenteam speelde onbevangen tegen het ervaren Schotse team op het WK curling in Edmonton, maar kreeg geen loon naar werken. Nederland bleef strijden tot het eind, maar Schotland bleef bij de les en won de wedstrijd met 9-5.

op dinsdag 4 april 2017

Opnieuw een nederlaag voor het Nederlands herenteam op het WK curling in Edmonton, maar Nederland gaf zich niet zomaar gewonnen.

op dinsdag 4 april 2017

Nederland is op het WK curling in Edmonton met 9-3 ten onder gegaan tegen China. Na een gelijkopgaand begin, brak China in het vierde end de wedstrijd open met een score van vier punten. Daar had Nederland geen antwoord meer op.

De Nederlandse curlingheren hebben tegen Noorwegen een flinke klap moeten incasseren, maar blijven strijdvaardig na de 8-3 nederlaag. “We hebben nog acht wedstrijden te gaan in de poule en daarin zullen we alles blijven geven.”