Carlo Glasbergen is door de teams die hebben deelgenomen aan het WK curling 2017 in Edmonton verkozen tot speler die de waarden van sportiviteit en fair play het best heeft uitgedragen. Tijdens de medailleceremonie kreeg hij hiervoor de Collie Campbell Memorial Award overhandigd.

Nederland heeft in de laatste poulewedstrijd op het WK curling in Edmonton zijn meerdere moeten erkennen in Zweden. Het team van Niklas Edin, tweevoudig wereldkampioen en zevenvoudig Europees kampioen, sloeg de vroege aanval van Nederland af en boekte een 8-2 overwinning.

Op het WK curling in Edmonton heeft Nederland een sterke wedstrijd tegen de Verenigde Staten niet kunnen bekronen met een overwinning. Met de laatste steen ging het Amerikaanse team alsnog met de zege aan de haal. Eindstand: 6-5.

Het Nederlands herenteam heeft op het WK curling in Edmonton zijn eerste zege van het toernooi behaald. Tegen Rusland had Nederland de teugels strak in handen en een prachtige double take-out bracht een eindstand van 6-4 in Nederlands voordeel op het scorebord.

op woensdag 5 april 2017

Het Nederlands herenteam heeft op het WK curling in Edmonton niet voor een stunt kunnen zorgen tegen gastland Canada. Het team van Brad Gushue, de Olympisch kampioen van 2006, scoorde in het openingsend al direct drie punten en daar kon Nederland niet meer van terugkomen. Bij een stand van 8-3 gaf Nederland na het achtste end op.