De grote droom van de Nederlandse curlingmannen, voor het eerst in historie plaatsing voor de Olympische Winterspelen, komt steeds dichterbij. Tijdens de persbijeenkomst in de Silverdome in Zoetermeer lichtte bondscoach Shari Leibbrandt samen met het herenteam de ambities voor de komende spannende weken toe. Over het naderende EK en Olympic Qualification Event (OQE).

op maandag 16 oktober 2017

WORD JIJ MET JE TEAM NEDERLANDS STUDENTENKAMPIOEN CURLING?

Afgelopen zaterdag 22 april zijn de wereldkampioenschappen Mixed Doubles Curling begonnen. Nederland wordt in Canada vertegenwoordigd door het team Bonnie Nilhamn en Thomas Kooi.

Carlo Glasbergen is door de teams die hebben deelgenomen aan het WK curling 2017 in Edmonton verkozen tot speler die de waarden van sportiviteit en fair play het best heeft uitgedragen. Tijdens de medailleceremonie kreeg hij hiervoor de Collie Campbell Memorial Award overhandigd.

Nederland heeft in de laatste poulewedstrijd op het WK curling in Edmonton zijn meerdere moeten erkennen in Zweden. Het team van Niklas Edin, tweevoudig wereldkampioen en zevenvoudig Europees kampioen, sloeg de vroege aanval van Nederland af en boekte een 8-2 overwinning.