op donderdag 7 december 2017

De Nederlandse curlingmannen hebben verloren de vierde wedstrijd van het OKT in Tsjechië met 7-5 van China verloren. Daarmee blijft de teller staan op 1 keer winst, maar bestaat de kans op Olympische kwalificatie nog steeds.

op donderdag 7 december 2017

Pilsen, 8 december 2017 – Het Nederlandse curling team en hun hoofdsponsor Asito lanceren vandaag een nieuwe curling app: Curling Winter Games. Het team en de sponsor schenken de app aan de wereldwijde curling community en iedereen die nieuwsgierig is naar de sport. Vanaf vandaag is de app gratis en volledig reclamevrij te downloaden in de app store en Google Play store.

Na twee nederlagen tegen Italië en Duitsland wonnen de Nederlandse curlingmannen vanavond overtuigend hun derde wedstrijd op het Olympisch Kwalificatie Toernooi. Finland werd met 8-4 verslagen, waardoor de Nederlanders zicht houden op de playoffs.

Na de nipte nederlaag tegen Italië gisterenavond (7-6) hebben de Nederlandse curlingmannen ook in de tweede wedstrijd van het Olympisch Kwalificatie Toernooi tegen Duitsland met een punt verschil het onderspit moeten delven: 4-3. Vanavond staat de derde krachtmeting op het programma tegen Finland, dat anderhalve week geleden Europees Kampioen in de B-divisie werd.

Team Rockstars IT gaat het Nederlandse herenteam ondersteunen richting de volgende Olympische Spelen van 2022 in Beijing. Bij het afgelopen EK werd naast een ticket voor het aanstaande wereldkampioenschap in Las Vegas (april 2018) tevens al plaatsing voor het OKT over vier jaar afgedwongen. De nieuwe curlingsponsor Team Rockstars IT is een detacheringbedrijf voor IT-professionals en ziet in de sport veel parallellen met de technologiesector.