op dinsdag 9 januari 2018

Ondanks dat het Nederlandse herenteam onder leiding van bondscoach Shari Leibbrandt er nét niet in geslaagd is de Olympische Spelen in PyeongChang te bereiken, zijn de prestaties van de heren niet onopgemerkt gebleven.

Shari Leibbrandt, National Coach Netherlands curling team introduces on behalf of the NCB Talent & Topsport Program, the team participating for the Netherlands at for the 2018 World Junior B Curling Championships in Lojha, Finland, January 2 to 11.

Het Nederlandse herenteam heeft zich helaas niet weten te plaatsen voor de play-offs om een Olympisch startbewijs voor Pyeongchang. Rusland en Denemarken konden vrijdag niet aan de zegekar worden gebonden op het Olympisch Kwalificatie Toernooi in het Tsjechische Pilsen.

op donderdag 7 december 2017

De Nederlandse curlingmannen hebben verloren de vierde wedstrijd van het OKT in Tsjechië met 7-5 van China verloren. Daarmee blijft de teller staan op 1 keer winst, maar bestaat de kans op Olympische kwalificatie nog steeds.

op donderdag 7 december 2017

Pilsen, 8 december 2017 – Het Nederlandse curling team en hun hoofdsponsor Asito lanceren vandaag een nieuwe curling app: Curling Winter Games. Het team en de sponsor schenken de app aan de wereldwijde curling community en iedereen die nieuwsgierig is naar de sport. Vanaf vandaag is de app gratis en volledig reclamevrij te downloaden in de app store en Google Play store.