op zaterdag 24 februari 2018

Steeds meer mensen vinden de weg naar de curlingbanen en ook het Open NK Curling op Natuurijs, dat we samen met onze partners Asito, Team Rockstars IT en Triple Double gaan organiseren, is daar het bewijs van.

op vrijdag 23 februari 2018

De temperaturen dalen de komende dagen flink onder 0 en daarom slaan Asito en Team Rockstars IT, beiden partner van de Curling Bond, de handen in elkaar om het Open NK Curling te organiseren…op natuurijs!

De aandacht voor curling stijgt explosief. De prestaties van het Nederlands herenteam tijdens het EK en Olympisch Kwalificatie Toernooi eind 2017 zijn Nederland niet ontgaan.

op zondag 28 januari 2018

De Nederlandse curling heren weten in een spannende finale met 5-2 van Tsjechië te winnen. De heren zijn ongeslagen op het toernooi en plaatsten zich in de finale door het team uit St. Petersburg met 8-4 te verslaan. Dat team speelde tegen Italië voor brons, en wist met 4-3 de overwinning te pakken in een nagelbijtende wedstrijd.

op zondag 28 januari 2018

Kijk live mee met de heren van Team NL als ze de strijd aangaan tegen Skip Lukas Klima als Team Tsjechië in de finale van het WCT Moscow Classic toernooi.