op donderdag 29 maart 2018

Zaterdag 31 maart begint het WK Curling voor ons Nederlands herenelftal in Las Vegas. Ze spelen minimaal 12 wedstrijden en dienen in de top 6 te eindigen om verder te komen in het toernooi. Het speelschema van het Nederlands team met de Nederlandse aanvangstijden vind je hieronder:

op zondag 11 maart 2018

Wil je werken in de curlingsport? Curlingbaan Zoetermeer is op zoek naar een nieuwe Manager (m/v).

De Nederlandse Kampioenschappen voor NCB clubleden zijn op 3 en 4 maart gehouden op de Curlingbaan in Zoetermeer. Het was een heel gezellig en succesvol toernooi. Er waren verschillende onderdelen waarvoor kon worden ingeschreven: Curling for 4 –curling met teams van 4 personen; Curling for 2 – een vorm van doubles curling voor teams van 2 personen; Hotshots – individueel, verschillende technieken worden getest.

Het allereerst officiële Open Nederlands Kampioenschap Curling op natuurijs is vrijdag in Vriezenveen gewonnen door Team Asito Dollyhunters. Met 36 teams en 200 deelnemers was het evenement een daverend succes, waarbij zonder uitzondering iedereen met het curlingvi

op vrijdag 2 maart 2018

Burgemeester Annelies van der Kolk van de gemeente Twenterand heeft vanochtend de eerste curlingsteen geworpen en daarmee in Vriezenveen officieel het eerste Open NK Curling op natuurijs geopend.