De Nederlandse Kampioenschappen voor NCB clubleden zijn op 3 en 4 maart gehouden op de Curlingbaan in Zoetermeer. Het was een heel gezellig en succesvol toernooi. Er waren verschillende onderdelen waarvoor kon worden ingeschreven: Curling for 4 –curling met teams van 4 personen; Curling for 2 – een vorm van doubles curling voor teams van 2 personen; Hotshots – individueel, verschillende technieken worden getest.

Het allereerst officiële Open Nederlands Kampioenschap Curling op natuurijs is vrijdag in Vriezenveen gewonnen door Team Asito Dollyhunters. Met 36 teams en 200 deelnemers was het evenement een daverend succes, waarbij zonder uitzondering iedereen met het curlingvi

op vrijdag 2 maart 2018

Burgemeester Annelies van der Kolk van de gemeente Twenterand heeft vanochtend de eerste curlingsteen geworpen en daarmee in Vriezenveen officieel het eerste Open NK Curling op natuurijs geopend.

Het Open NK Curling op natuurijs wordt verplaatst naar vrijdag 2 maart. Om de 36 deelnemende teams (uitverkocht) te kunnen dragen, is een ijsdikte van 8 centimeter nodig. Woensdagochtend was het ijs 5,5 cm dik.

op zaterdag 24 februari 2018

Steeds meer mensen vinden de weg naar de curlingbanen en ook het Open NK Curling op Natuurijs, dat we samen met onze partners Asito, Team Rockstars IT en Triple Double gaan organiseren, is daar het bewijs van.