Op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland heeft het Nederlandse curlingteam zijn vijfde wedstrijd nipt verloren. Polen dwong een verlenging af en ging met een 6-5 zege aan de haal.

De Nederlandse curlingploeg heeft op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland met 10-5 van Australië en 10-3 van Brazilië gewonnen. Daarmee bezetten skip Jaap van Dorp en zijn teamgenoten momenteel de gedeelde derde plaats in het klassement.

De Nederlandse curlingploeg heeft vannacht op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland tegenstander Denemarken met 9-2 verslagen. De Denen gaven de strijd vlak na de pauze in het zesde end al op.

De Nederlandse curlingmannen zijn het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland begonnen met een nipte 9-8 nederlaag tegen Engeland. Na tien ends was de stand 8-8 en delfde de ploeg van coach Shari Leibbrandt uiteindelijk in de verlenging het onderspit. Vannacht om 02:00 uur Nederlandse tijd staat de volgende wedstrijd tegen Denemarken op het programma.

op donderdag 17 januari 2019

De Nederlandse curlingmannen hebben hun laatste training afgesloten voor het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland en trappen morgenochtend om 7:00 uur Nederlandse tijd af met een wedstrijd tegen Engeland. Samen met zeven andere landen strijdt de ploeg van skip Jaap van Dorp om twee tickets voor het WK in Canada eind maart. Dat zou de derde deelname op rij aan het wereldkampioenschap betekenen.