Asito en Fonds Gehandicaptensport werken vanaf 1 januari 2019 samen om het rolstoelcurling verder te ontwikkelen. De curlingsport is in Nederland populairder dan ooit. Asito is als hoofdsponsor van de de Nederlandse Curling Bond sinds 2016 zeer nauw betrokken bij de popularisering van curling in Nederland. Rolstoelcurling staat sinds 2006 op het programma van de Paralympische Winterspelen. In Nederland is sport nog klein. De samenwerking tussen Asito en Fonds Gehandicaptensport heeft als doel om rolstoelcurling beter zichtbaar en bereikbaar te maken. En wie weet zal Nederland in de toekomst met een rolstoelcurlingteam deelnemen aan de Paralympische Spelen!

In de strijd om IT-ers halen bedrijven alles uit de kast. Team Rockstars IT gaat wel heel ver om haar IT-ers te plezieren: zij regelen tijdens valentijnsdag dates voor de vrijgezelle medewerkers.

De Nederlandse curlingploeg heeft zich gekwalificeerd voor het WK in Canada eind maart. Bij het kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland werd Engeland vannacht in de play-offs met 8-5 verslagen.

op dinsdag 22 januari 2019

Om curling beter begrijpelijk en bereikbaar te maken voor iedere Nederlander, heeft de Nederlandse Curling Bond samen met hoofdsponsor Asito een korte animatiefilm gemaakt waarin de basisspelregels van curling worden uitgelegd.

De Nederlandse curlingmannen hebben in de laatste groepswedstrijd van het WK-kwalificatietoernooi directe concurrent Nieuw-Zeeland met 9-2 afgedroogd. Daarmee is een plek bij de eerste 3 zeker en strijdt het team morgen om een startbewijs voor het WK.