De Nederlandse curlingmannen hebben in de laatste groepswedstrijd van het WK-kwalificatietoernooi directe concurrent Nieuw-Zeeland met 9-2 afgedroogd. Daarmee is een plek bij de eerste 3 zeker en strijdt het team morgen om een startbewijs voor het WK.

Op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland heeft het Nederlandse curlingteam zijn vijfde wedstrijd nipt verloren. Polen dwong een verlenging af en ging met een 6-5 zege aan de haal.

De Nederlandse curlingploeg heeft op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland met 10-5 van Australië en 10-3 van Brazilië gewonnen. Daarmee bezetten skip Jaap van Dorp en zijn teamgenoten momenteel de gedeelde derde plaats in het klassement.

De Nederlandse curlingploeg heeft vannacht op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland tegenstander Denemarken met 9-2 verslagen. De Denen gaven de strijd vlak na de pauze in het zesde end al op.

De Nederlandse curlingmannen zijn het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland begonnen met een nipte 9-8 nederlaag tegen Engeland. Na tien ends was de stand 8-8 en delfde de ploeg van coach Shari Leibbrandt uiteindelijk in de verlenging het onderspit. Vannacht om 02:00 uur Nederlandse tijd staat de volgende wedstrijd tegen Denemarken op het programma.