In de strijd om IT-ers halen bedrijven alles uit de kast. Team Rockstars IT gaat wel heel ver om haar IT-ers te plezieren: zij regelen tijdens valentijnsdag dates voor de vrijgezelle medewerkers.

De Nederlandse curlingploeg heeft zich gekwalificeerd voor het WK in Canada eind maart. Bij het kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland werd Engeland vannacht in de play-offs met 8-5 verslagen.

op dinsdag 22 januari 2019

Om curling beter begrijpelijk en bereikbaar te maken voor iedere Nederlander, heeft de Nederlandse Curling Bond samen met hoofdsponsor Asito een korte animatiefilm gemaakt waarin de basisspelregels van curling worden uitgelegd.

De Nederlandse curlingmannen hebben in de laatste groepswedstrijd van het WK-kwalificatietoernooi directe concurrent Nieuw-Zeeland met 9-2 afgedroogd. Daarmee is een plek bij de eerste 3 zeker en strijdt het team morgen om een startbewijs voor het WK.

Op het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland heeft het Nederlandse curlingteam zijn vijfde wedstrijd nipt verloren. Polen dwong een verlenging af en ging met een 6-5 zege aan de haal.