op vrijdag 29 maart 2019

De Nederlandse curlingmannen bijten op zaterdagavond 30 maart in het Canadese Lethbridge het spits af voor hun eerste WK-wedstrijd. Achtereenvolgens regerend Olympisch kampioen USA, regerend wereldkampioen Zweden en regerend Europees kampioen Schotland zijn de eerste drie tegenstanders op zaterdag en zondag. Het toernooi is elke avond live op Eurosport 1 of 2 te volgen.

op dinsdag 26 maart 2019

Zondag 24 maart was het zover en streden 4 teams op het Nederlands Kampioenschap curling 4 tegen. Naast de eer om zich een jaar lang Nederlands kampioen te noemen werd er ook nog om een andere prijs gespeeld. De nummers 1 en 2 mogen namelijk namens Nederland in september meedoen aan de Benelux Championship Cup dat dit jaar in België gespeeld zal worden.

De Nederlandse curlingmannen hebben zichzelf ten doel gesteld om bij het komende WK in Lethbridge in de top 8 te eindigen. Dat zeiden bondscoach Shari Leibbrandt en skip Jaap van Dorp een dag voor vertrek op een persbijeenkomst in het Silverdome in Zoetermeer.

Het Open NK Curling op natuurijs 2018 is genomineerd voor een Gouden Giraffe in de categorie PR & Mediawaarde! De Gouden Giraffe is dé event award die op een professionele manier een podium biedt aan de Live Communicatie & Eventmarketing branche.

Op 3 maart organiseerde Curlingclub PWA de eerste editie van het Open Zoetermeers Kampioenschap Shortcurling in de Silverdome. De club bestaat dit seizoen 40 jaar en wilde dit samen met de Zoetermeerders vieren. 18 teams gingen de strijd aan op de curlingbaan. Naast vele Zoetermeerse teams waren ook teams uit andere delen van het land op dit nieuwe toernooi afgekomen.