De vierde wedstrijd op het WK curling in Canada is voor de Nederlandse mannen na verlenging geëindigd in een 9-7 nederlaag. De Japanse tegenstander heeft alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. Nederland staat op 2 keer winst en 2 keer verlies. Later vanavond speelt de Nederlandse ploeg tegen Zwitserland, dat intussen ook alle wedstrijden in winst heeft omgezet.

Bij het WK curling in Canada is Nederland er na de zege op Olympisch kampioen USA ook in geslaagd om regerend Europees kampioen Schotland te verslaan. Tegen de Schotten scoorden de curlingmannen in het allerlaatste end maar liefst drie punten voor een 5-4 zege.

Regerend wereldkampioen Zweden versloeg bij het WK curling het Nederlandse team met 9-4. Na de stunt van zaterdag tegen de Olympische kampioenen van de Verenigde Staten staat Nederland nu op 1 keer winst en 1 keer verlies in het Canadese Lethbridge.

Het Nederlandse curlingteam heeft bij de openingswedstrijd van het wereldkampioenschap in Canada voor een grote sensatie gezorgd. Regerend Olympisch kampioen Verenigde Staten werd met 6-5 verslagen.

op vrijdag 29 maart 2019

De Nederlandse curlingmannen bijten op zaterdagavond 30 maart in het Canadese Lethbridge het spits af voor hun eerste WK-wedstrijd. Achtereenvolgens regerend Olympisch kampioen USA, regerend wereldkampioen Zweden en regerend Europees kampioen Schotland zijn de eerste drie tegenstanders op zaterdag en zondag. Het toernooi is elke avond live op Eurosport 1 of 2 te volgen.