op zaterdag 6 april 2019

Na de 8-7 winst op hekkensluiter Zuid-Korea en het 6-5 verlies tegen gastland en recordkampioen Canada heeft het Nederlandse curlingteam het wereldkampioenschap afgesloten met een tiende plaats in het eindklassement. Net als Duitsland en Rusland boekte Nederland dit WK vier overwinningen, maar op basis van onderlinge resultaten bezetten de Duitsers en de Russen respectievelijk de achtste en negende plek.

op zaterdag 6 april 2019

In de voorlaatste WK-wedstrijd hebben de Nederlandse curlingmannen Zuid-Korea met 8-7 verslagen en daarmee hun vierde overwinning genoteerd. Vannacht treedt Nederland nog aan tegen Canada, dat al zeker is van de play-offs.

op vrijdag 5 april 2019

Na tien wedstrijden op het WK moeten de Nederlandse curlingmannen hun grote droom laten varen. 6-4 verlies tegen Italië betekent dat de zesde plaats en een plek in de play-offs buiten bereik is. Conform de doelstelling van bondscoach Shari Leibbrandt staat de ploeg wel nog steeds achtste in het klassement.

op donderdag 4 april 2019

Nederland heeft op het WK curling in Canada met 7-4 verloren van Rusland en blijft daardoor achtste in het klassement. Vannacht speelt het team van bondscoach Shari Leibbrandt tegen Italië.

op donderdag 4 april 2019

In het Canadese Lethbridge hebben de Nederlandse curlers een gevoelige nederlaag tegen Duitsland moeten incasseren. Nederland leek op weg naar de zege, maar zoals zo vaak sloegen de Duitsers in extremis toe en wonnen met 7-6. Eerder op de dag wonnen de Nederlanders nog overtuigend van China met 10-5.