Open NK Curling op natuurijs!

De temperaturen dalen de komende dagen flink onder 0 en daarom slaan Asito en Team Rockstars IT, beiden partner van de Curling Bond, de handen in elkaar om het Open NK Curling te organiseren…op natuurijs!De prestaties van het herenteam tijdens het afgelopen EK en Olympisch Kwalificatietoernooi werden al op de voet gevolgd. Daarnaast stemden de afgelopen zondagen meer dan 1 miljoen mensen per aflevering af op de Curling Quiz van Frans Bauer, waarvan de finale op zondag 25 februari gehouden wordt, er is veel aandacht van NOS Studio Sport voor de wedstrijden tijdens de Winterspelen en de aanvragen voor curling clinics stijgen aanzienlijk. Nu komt er dus een unieke kans bij. 

Op donderdag 1 maart 2018 wordt, als de vorstperiode naar verwachting intreedt, in Vriezenveen namelijk het Open NK Curling op natuurijs georganiseerd. Vanaf 10:00 uur zijn maximaal 24 teams welkom die op het natuurijs van IJsclub Vooruit kunnen strijden voor de winst.

Ben je 16+ en wil je een gooi doen naar deze unieke titel? Meld je dan met jouw team via curling.nl/open-nk aan en grijp deze unieke kans.