De Curling Quiz gezien?

De Curling Quiz gezien en wil jij ook curlen?

Ondanks dat het Nederlandse herenteam onder leiding van bondscoach Shari Leibbrandt er nét niet in geslaagd is de Olympische Spelen in PyeongChang te bereiken, zijn de prestaties van de heren niet onopgemerkt gebleven. Want curling komt vanaf zondag 14 januari 20.20 uur wekelijks via De Curling Quiz op NPO1 de Nederlandse huiskamers binnen. 

De Curling Quiz

In aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2018 in Zuid Korea, laten Frans Bauer, voormalig-tophockeyster en tweevoudig Olympisch kampioen Ellen Hoog en voormalig-topschaatser en Olympisch kampioen Mark Tuitert Nederland kennismaken met curling. In De Curling Quiz  strijden twee teams met het doel om zoveel mogelijk punten te vergaren door het beantwoorden van sportieve en winterse vragen en vervolgens zo goed mogelijk te curlen. Sportcommentator Evert ten Napel doet verslag van alle sportieve prestaties in de studio.

Frans Bauer vertelt in zijn vlog alles over de Curling Quiz:

 

Krijg jij na het zien van De Curling Quiz ook zin om te gaan curlen? Laat dan hieronder je gegevens achter. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en brengen je dan snel in contact met een vereniging of locatie waar jij persoonlijk kennis kunt maken met de olympische wintersport curling.