Nederlands Studenten Kampioenschap Curling

Schrijf je nu in op curling.nl/nsk, pak de titel en win een trip naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Tsjechië.

Curling is veelzijdig en uitdagend. Sterker nog: je moet beschikken over meerdere capaciteiten. Fysiek, technisch, mentaal én tactisch wordt het uiterste van je geëist. Bij curling draait het om precisie, controle en de ultieme balans. Slim mikken, schuiven en vegen. Samen communiceren en samenwerken. Niet voor niets wordt deze sport steeds populairder. 

Ons nationale herenteam curling staat aan de vooravond van een geweldige prestatie. Van 6 t/m 10 december 2017 kunnen zij zich namelijk in Tsjechië voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor de Olympische Winterspelen. Deze worden gehouden in februari 2018 in het Zuid-Koreaanse PyeongChang.

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) vindt plaats in december van dit jaar. En daar kun jij bij zijn! Hoe? Heel eenvoudig. Door op vrijdag 10 november met jouw team deel te nemen aan het eerste Asito Nederlands Studentenkampioenschap Curling in Tilburg. Hier strijd je met 24 teams voor de felbegeerde gouden plak. Het winnende team krijgt bovendien een fantastische reis naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in het Tsjechische Pilsen. 

 

Wil je dat zelf eens meemaken? Of zomaar een leuke dag beleven? Schrijf je dan nú in met jouw team en pak die titel: Nederlands Studentenkampioen Curling 2017. Inschrijven kan op www.curling.nl/nsk