Winactie: maak kans op coole curlingsokken

Omdat het vandaag, dinsdag 23 februari, internationale ‘Curling is cool’ dag is, verloot Asito als trotse hoofdsponsor van de Nederlandse Curlingmannen deze coole sokken. Jij bent toch ook fan van curling?

Meld je hier aan en maak kans op 1 van de 50 paar. Laat je gegevens achter en wie weet heb jij binnenkort niet alleen warme voeten, maar ook nog eens hele coole!

 

Asito is trotse hoofdsponsor van het Nederlandse Heren curlingteam. De afgelopen jaren hebben we samen hard gewerkt om de sportieve ambities waar te maken, met hopelijk volgend jaar een prachtig resultaat: deelname aan de Olympische Winterspelen van 2022.

Er zijn veel connecties tussen schoonmaken en curling. Curling tovert bij veel mensen een glimlach op het gezicht en dat willen we met onze dienstverlening ook graag bereiken. Ook zit het familiegevoel uit de curlingsport zit in ons DNA. Een topsport als curling mag in ons land nog meer zichtbaarheid krijgen. Daar draagt Asito graag aan bij.

Met deze sokken laat jij zien dat je een echte curlingfan bent! Doe mee en wie weet liggen er binnenkort een paar coole sokken in de bus. Succes!