#spelersbedankt & #NLWint

Als Nederlandse Curling Bond zijn we de Nederlandse Loterij zeer erkentelijk voor hun steun.

Nederlandse Loterij is een organisatie zonder winstoogmerk, met als doel Nederland gelukkiger, gezonder en sportiever te maken door te investeren in de Nederlandse samenleving. Dit doen ze door de volledige winst vanuit de kansspelen af te dragen aan de Nederlandse samenleving via de Nederlandse Staat, de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn.

Afgelopen week heeft de NCB een symbolische cheque ontvangen waarop onze bijdrage wordt vermeld.Omdat we een gezamenlijk belang hebben om aan heel Nederland kenbaar maken wat de afdracht van de Nederlandse Loterij is, vragen wij om jullie medewerking.

Aan allen het verzoek om de cheque tussen 10 en 20 mei 2019 te delen via iullie social media kanalen en met daarbij in ieder geval de hashtags #spelersbedankt en #NLWint. Op deze manier bedanken we de spelers van Nederlandse Loterij voor hun bijdrage aan de Nederlandse Sport en Goede Doelen. Onder de leukste en creatiefste publicaties van de cheque wordt door de Nederlandse loterij een mooi loterijpakket verloot!

Inzet van sporters en/of ambassadeurs wordt meegenomen in de beoordeling. Op 1 juni maken wij de winnaar van het loterijpakket bekend.