Curlingbond zoekt versterking

De Nederlandse Curling Bond is op zoek naar een nieuwe penningmeester en een bestuurslid voor de portefeuille communicatie. 

De NCB zoekt regelmatig vrijwilligers. Door middel van een enquete willen we graag de interesse peilen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze hieronder wilt invullen. (indien er geen enquete verschijnt, is deze ook te vinden op https://nl.surveymonkey.com/r/XQFBC9P). Het kost slechts enkele minuten.

 

 


Na de portefeuille Communicatie al te hebben neergelegd, heeft Eelco den Boer besloten zich ook niet herkiesbaar te stellen als secretaris bij de volgende bondsvergadering op maandag 20 juni 2016. De reden hiervan is simpelweg tijdgebrek vanwege extra drukte op werk, terwijl de bond in deze periode met mooie vooruitzichten voor het Nederlandse curling een secretaris nodig heeft die zich vol voor de sport kan inzetten. 

De huidige penningmeester Alie Kramer zou de functie graag van hem willen overnemen. Dat betekent echter wel dat we naast een nieuw algemeen bestuurslid op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester. Zie onderstaande functieprofielen voor meer informatie en aarzel niet om contact op te nemen met het bestuur voor nadere vragen. 

Functieprofiel penningmeester

Functieprofiel bestuurslid communicatie