op maandag 13 mei 2019

Aan allen het verzoek om de cheque tussen 10 en 20 mei 2019 te delen via iullie social media kanalen en met daarbij in ieder geval de hashtags #spelersbedankt en #NLWint. Lees volledige bericht.

Stavanger in Noorwegen is van 20 tot en met 27 april het decor voor de wereldkampioenschappen in de Olympische discipline Mixed Doubles en voor het WK Senioren (50+). Bij de Mixed Doubles wordt Nederland vertegenwoordigd door vader en dochter Bob en Lisenka Bomas, onder begeleiding van bondscoach Shari Leibbrandt.

op zaterdag 6 april 2019

Na de 8-7 winst op hekkensluiter Zuid-Korea en het 6-5 verlies tegen gastland en recordkampioen Canada heeft het Nederlandse curlingteam het wereldkampioenschap afgesloten met een tiende plaats in het eindklassement. Net als Duitsland en Rusland boekte Nederland dit WK vier overwinningen, maar op basis van onderlinge resultaten bezetten de Duitsers en de Russen respectievelijk de achtste en negende plek.

op zaterdag 6 april 2019

In de voorlaatste WK-wedstrijd hebben de Nederlandse curlingmannen Zuid-Korea met 8-7 verslagen en daarmee hun vierde overwinning genoteerd. Vannacht treedt Nederland nog aan tegen Canada, dat al zeker is van de play-offs.

op vrijdag 5 april 2019

Na tien wedstrijden op het WK moeten de Nederlandse curlingmannen hun grote droom laten varen. 6-4 verlies tegen Italië betekent dat de zesde plaats en een plek in de play-offs buiten bereik is. Conform de doelstelling van bondscoach Shari Leibbrandt staat de ploeg wel nog steeds achtste in het klassement.